Interreg4a.dk

Støttet af EU

EU-Logo DK tekst

 

Støtteområde

INTERREG 4 A støtteområde

jUNGzuSAMMEN: En succes også i 2015!

jUNGzuSAMMEN
Kilde: jUNGzuSAMMEN.

Projekterne lever videre. jUNGzuSAMMEN var igen i 2015 en succes. På ungdomsmødet blev der indsamlet en bred vifte af ideer og forslag vedrørende grænseregionens fremtid, som blev præsenteret i Landdagen Slesvig-Holsten.

Læs mere på hjemmesiden og Facebook.


INTERREG 4A-Projekt nomineret til Health Award

Kilde: Mad og bevægelse uden grænser

INTERREG 4A-projektet "Grænseoverskridende kompetencenetværk: Nye perspektiver med henblik på opnåelse af varige kompetencer på ernærings- og bevægelsesområdet" - eller blot: "Mad og bevægelse uden grænser" - er blevet nomineret til "European Health Award". Prisen fremmer grænseoverskridende samarbejde på sundhedsområdet og initiativer til både forebyggelse og behandling, og INTERREG 4A-projektet er blandt favoritterne.

Læs mere om projektet "Mad og bevægelse uden grænser".
Læs mere om "European Health Award".
 


INTERREG 4A-projektresultat får topkarakterer

Musik og Religion

INTERREG 4A-projektet "Musik og Religion mellem Ribe og Rendsburg" har fået absolutte topkarakterer i forbindelse med indspilning af projektets musik. På det tyske site "klassik heute" får CD'en intet mindre end 10 ud af 10 stjerner i alle 3 kategorier. Læs mere her.


Det nye INTERREG-slogan er fundet

Det nye INTERREG-slogan
"Cooperation for a better Europe" - sådan er ordlyden for INTERREG-programmets nye slogan. Kilde: European Cooperation Day.

Facebook-afstemningen har talt og "Cooperation for a better Europe" indrammer selve essensen af INTERREG-ånden. Programmets 25-års jubilæum bliver fejret i år d. 15.-16. september i Luxembourg, hvor sloganet præsenteres. Læs mere her.
 


 

LOVE WITHOUT BORDERS: 25 år med INTERREG-programmet 

Love without borders. Kilde: EU-Kommissionen

Tilbage i 1990 blev det første INTERREG-program søsat, og siden da har programmerne været med til at realisere talrige af kreative, grænseoverskridende projekter i hele Europa. 25-året for INTERREG-prgrammet fejres ved at hylde kærlighed uden grænser.

Følg med på Twitter!


PROGRAMPARTNERE:

Programmet ’INTERREG 4A Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N.’ gennemføres i fællesskab af følgende parter:


Region Syddanmark Logo      EANord Logo       Kiel Region

 

Nyheder

INTERREG 4A:

INTERREG 5A:

 Region Syddanmark | Damhaven 12 | 7100 Vejle | Email: kontakt@regionsyddanmark.dk | Tlf: 76 63 10 00 | Fax: 76 63 20 00